Istimewa Bonus Pembelian CBMethod

BONUS CBMETHOD

Tahniah! Anda berjaya juga sampai ke sini =) di sini, saya nak tawarkan bonus khas untuk anda untuk melengkapkan pembelian CBMethod anda.

Anda sudah membaca apakah itu CBMETHOD? Kalau belum, sila baca dulu kat sini .

Dalam post ni saya akan memberikan tawaran istimewa untuk anda sebagai BONUS Pembelian CBMETHOD apabila anda mendapatkan CBMETHOD di link di bawah

SAYA NAK BELI CBMETHOD

Tapi kalau anda belum membaca surat tawaran dari team CBMethod sendiri, anda boleh baca kat sini 

Ok apa yang saya nak tawarkan sebagai bonus adalah:

  1. PAKEJ PANDUAN BINA WEBSITE WORDPRESS. Panduan Cara Buat Website Menggunakan WordPress Dengan PANDUAN Praktikal Dan Mudah Diikuti.

 

 

Selepas anda confirmkan pembelian anda, melalui link ini. Pastikan anda clearkan ‘cookies’ di PC anda sebelum membuat pembelian agar pembelian anda dikreditkan kepada nama saya. (Ya, saya mendapat komisyen jika anda membuat pembelian melalui saya. Win Win Situation bagi anda dan saya)

BELI CBMETHOD

Link download bonus ada saya sediakan di dalam link download sistem onpay.my. Jadi jika pembelian anda tidak direkodkan melalui link saya, anda memang tak akan dapat bonus tersebut sebab akses kepada bonus akan disalurkan melalui sistem onpay.my

Selepas membuat pembelian, saya nak anda hantarkan emel dengan tajuk “NAK BONUS PEMBELIAN CBMETHOD” kepada [email protected]  just untuk pastikan anda mendapat bonus tersebut. =)

BELI CBMETHOD

Apabila anda membuat 

Leave a Reply

error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers like this: