ITCC’s Vendoramai Holiday Fiesta 2018 on 17-18/3/18!

Menarik nama yang digunakan oleh ITCC kan?

Vendoramai Holiday Fiesta 2018. Saya rasa dia ambil nama tu dengan menggabungkan perkataan Vendor= Bermaksud penjual dan Ramai= Ramai-ramai/perkumpulan, pest. So memang sangat menariklah.

Untuk pengetahuan anda juga, walaupun hampir setiap hari lalu di ITCC, tapi inilah kali pertama saya akan menjejakkan kaki di sini. Harap tak sesat macam mula-mula masuk di 1Borneo hari tu. Tak tahu mana mau cari parking masa balik. Ini kalilah!

Ini adalah kali kedua si @thewirenameguy join ini karnival macam ini untuk buka booth khas untuk Wirename. Kali pertama adalah pada waktu pest kraftangan di Lintasan Deasoka, Gaya Street anjuran DBKK. Itu pun lama sudah.

So ini kali, @thewirenameguy akan buka booth dan kalau kamu berada berdekatan dengan ITCC penampang pada hari ini dan esok, silalah datang ya. =) Banyak booth akan dibuka.

– Children Singing Competition
– Children Fairy Beauty Contest
– Colouring Contest
– Live Band Performance
Рand variety bazaar! 

Untuk pengetahuan kamu, si@thewirenameguy dengan kerjasama Clvia Brand akan berkongsi meja yang sama. Ya lah, wirename tu tak perlu space yang luas, cukup ada 1 kerusi dan ada 1 tempat untuk display wirename keychainnya, sudah memadai.

Gambar di atas adalah lakaran layout untuk semua booth semasa Vendoramai Holiday Fiesta 2018. Kamu cari saja booth no. 25.

BOOTH NO.25

Takut sesat? Jangan risau, tidak sesat punya kalau ikut map di bawah =) Jom kasi ramai-ramai sambil support local vendors yang datang.

bah jumpa disanalah kio. Manatau kita boleh kupi-kupi. Boleh tengok-tengok itu wirename keychain, mau cuba belajar pun boleh (asal tiada customer yang berbaris lah)

Leave a Reply

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: